Een bestaande zaak overnemen

Als u een bestaande zaak wilt overnemen, komt daar veel bij kijken, zowel op organisatorisch als op financieel vlak. Wilt u een bedrijfsovername doen in België en wilt u hier graag in ondersteund worden? Dan schakelt u het best de specialisten van SCA in. Wij begeleiden uw bedrijfsovername in België van begin tot eind en bieden gedurende het proces voldoende kennis om u zo goed mogelijk op weg te helpen na afloop van de overname.

  • Alle administratieve en financiële taken binnen uw bedrijf
  • Uitstekende service en consultancy op maat
  • begeleiding bij een bedrijfsovername
SCA

Deskundige begeleiding bij het overnemen van een bestaande zaak

Als u een bestaande zaak gaat overnemen, wilt u natuurlijk wel dat dit proces goed verloopt. Daarom bieden wij professionele ondersteuning aan voor ondernemers in België die een dergelijke bedrijfsovername tegemoet gaan. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange ervaring als boekhoudkantoor in Herentals, SCA Mol, SCA Turnhout en SCA-Vervoort en Van Sande in Geel, evenals de opgedane kennis op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Naast bedrijfsovernames zijn we ook nog voor vele andere zaken in te schakelen. Wilt u bijvoorbeeld meer kennis opdoen over administratie en financiën? Of wilt u onze begeleiding bij een fusie van uw bedrijf? SCA is voor deze zaken en meer uw ideale partner.

Onze locaties

van Sande
Geel SCA – Vervoort
van Sande
Geel SCA – Van Sande
Mol
SCA – Mol
Turnhout
SCA – Turnhout

Bekijk alle locaties op de kaart

Schakel onze hulp in bij een bedrijfsovername in België

Gaat u een bestaande zaak overnemen in België en wilt u professionele begeleiding bij deze bedrijfsovername? Of heeft u ons nodig voor andere zaken op vlak van accountancy of fiscaliteit? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij hebben diverse vestigingen in België waarbij u terechtkunt voor meer informatie over een bedrijfsovername en begeleiding bij het overnemen van een bestaande zaak.

SCA Geel – Vervoort

info@sca-vervoort.be
014 58 31 83

 
SCA Geel – Van Sande

info@sca-vansande.be
014 21 04 63

"*" indicates required fields

Bedrijf
Naam*
Naam
@ E-mailadres
Telefoon

SCA Kempen