Fusie van bedrijven

Bij een fusie gaan twee bedrijven samen of wordt er een bedrijf overgenomen door een andere onderneming. Dat laatste wordt ook wel fusie door overname genoemd. Een dergelijk proces brengt nogal veel met zich mee. Gaat u een fuseren en heeft u geen idee hoe u dit het best kunt aanpakken? Dan helpen wij van SCA u graag verder met deskundige begeleiding gedurende het hele proces.

  • Alle administratieve en financiële taken binnen uw bedrijf
  • Uitstekende service en consultancy op maat
  • begeleiding bij een bedrijfsovername
SCA

Begeleiding bij een fusie van bedrijven

Ons accountantskantoor is niet alleen in te schakelen voor simpele administratieve en financiële taken, maar ook voor het begeleiden van fusies, reorganisaties en startende ondernemers. Gaat u fuseren met een ander bedrijf? Dan bekijken we grondig uw situatie en die van de andere onderneming, en gaan we direct met u aan de slag om de fusie tussen de twee bedrijven zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook bij een fusie door overname delen we graag onze kennis om u zo goed mogelijk op weg te helpen. Heeft u een eigen onderneming, maar wenst u geholpen te worden met andere vraagstukken, bijvoorbeeld op fiscaal vlak? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Onze locaties

van Sande
Geel SCA – Vervoort
van Sande
Geel SCA – Van Sande
Mol
SCA – Mol
Turnhout
SCA – Turnhout

Bekijk alle locaties

Ontvang professionele begeleiding bij een fusie door overname

Als u begeleiding wenst bij een fusie door overname of een fusie van bedrijven, zijn wij u graag van dienst. Uitstekende service op maat is onze prioriteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze vestigingen SCA – Vervoort of Van Sande in Geel, SCA in Mol, SCA in Turnhout of Herentals.

SCA Geel – Vervoort

info@sca-vervoort.be
014 58 31 83

 
SCA Geel – Van Sande

info@sca-vansande.be
014 21 04 63

"*" indicates required fields

Bedrijf
Naam*
Naam
@ E-mailadres
Telefoon

SCA Kempen