Hulp voor startende ondernemers

Bij SCA bieden we onder andere hulp aan voor startende ondernemers. Gaat u een eigen bedrijf beginnen? Dan zult u merken dat er veel bij komt kijken. Zo moet u niet alleen veel verstand hebben van de branche waar u in zit, maar ook van bepaalde randzaken zoals administratie en financiën. Om u hiermee op weg te helpen, bieden we u ondersteuning en kennis op maat aan.

  • administratieve en financiële taken
  • consultancy op maat
  • begeleiding bij bedrijfsovername
SCA

Deskundige hulp voor startende ondernemers op vlak van accountancy en fiscaliteit

Bent u een startende ondernemer en merkt u dat de administratieve en financiële taken lastiger bij te houden zijn dan u dacht? Schakel dan de hulp in van SCA, speciaal voor startende ondernemers. Wij hebben genoeg kennis en ervaring op het vlak van accountancy en fiscaliteit. Hiermee ondersteunen we niet alleen starters, maar regelmatig ook ervaren ondernemers. Heeft u bijvoorbeeld moeite met de btw-administratie of wilt u ondersteund worden bij een reorganisatie? Voor al die zaken en meer schakelt u ons boekhoudkantoor in Turnhout in. Verder hebben we ook een boekhoudkantoor in Mol, Herentals en Geel.

Onze locaties

van Sande
Geel SCA – Vervoort
van Sande
Geel SCA – Van Sande
Mol
SCA – Mol
Turnhout
SCA – Turnhout

Bekijk alle locaties

Neem contact met ons op en vraag om advies

Wilt u graag gebruikmaken van onze deskundige hulp voor startende ondernemers? Neem contact op met een van onze kantoren om van start te gaan. Online vindt u de contactgegevens van de verschillende kantoren bij u in de buurt. Hopelijk mogen we u binnenkort op weg helpen!

SCA Geel – Vervoort

info@sca-vervoort.be
014 58 31 83

 
SCA Geel – Van Sande

info@sca-vansande.be
014 21 04 63

"*" indicates required fields

Bedrijf
Naam*
Naam
@ E-mailadres
Telefoon

SCA Kempen