Studiecentrum voor Accountancy

Algemeen informatie

Als ondernemer weet u alles van uw branche en van het vak dat u uitoefent…

…en toch is er meer nodig om een bedrijf draaiende te houden. Zoals kennis en ervaring op gebied van administratie, bedrijfseconomie, subsidies en belastingen.

SCA, of Studiecentrum voor Accountancy is een bedrijf dat zich toelegt op het overbrengen van kennis benodigd in accountancy en fiscaliteit. SCA biedt ondersteuning en kennis die u in staat stellen met meer zekerheid en vaardigheid uw eigen financiële zaken te regelen. Of het nu gaat om de administratie van uw bedrijf of om uw persoonlijke administratie, SCA biedt kennis op maat.

Voor meer informatie kan u terecht bij een van onze vestigingen of u kan deze direct aanvragen middels het onderstaande formulier. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de informatie ontvangt die u wenst.

Vragen? Wij helpen u graag!

Wenst u naar aanleiding van uw bezoek aan deze site meer informatie over een van onze diensten? Vult u dan het onderstaande formulier in. Zodra de gegevens verwerkt zijn ontvangt u zo spoedig mogelijk informatie over de onderwerpen van uw keuze. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met de door u verstrekte gegevens omgesprongen. U kan onmiddellijk een keuze maken voor een vestiging in jouw buurt.

SCA Geel – Vervoort

info@sca-vervoort.be
014 58 31 83

 
SCA Geel – Van Sande

info@sca-vansande.be
014 21 04 63

"*" indicates required fields

Bedrijf
Naam*
Naam
@ E-mailadres
Telefoon

SCA Kempen